flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Всеукраїнська акція «УРОК СПРАВЕДЛИВОСТІ»!

12 жовтня 2018, 15:12

Дзержинський районний суд міста Кривого рогу Дніпропетровської області з превеликим задоволенням ознайомлюють дітей з місією суду в суспільстві від Всеукраїнської акції «Урок справедливості»!

Сьогодні, 12 жовтня 2018 року, до учнів 1-А, 2-А та 3-А класу Криворізької загальноосвітньої школи I-III ступенів № 7 завітали судді Дзержинського районного суду Чайкіна Ольга Володимирівна та Сільченко Вадим  Євгенович, помічник судді Домуховська Маріанна Вікторівна та прес-секретар суду Пілюгіна Тетяна Вікторівна.

Під час уроку діти переглянули яскравий мультфільм «Кінь проти Хом’яка». Інтерактивний урок-гра весело та доступно допомогла діткам продемонструвати на конкретному прикладі вирішення спору між Конем та Хом’яком. Діти мали унікальну можливість побути в ролі судді та справедливо і неупереджено вирішити спір між Конем і Хом'яком! Усі отримали на спогад наліпочки Клубу справедливців!!!

Усі присутні отримали позитивні емоції, гарний настрій та щасливі усмішки!)

Продовжуємо працювати на підвищення авторитету правосуддя!

Захід здійснено в рамках реалізації грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю суддів» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» #арссу#справедливці Асоціація розвитку суддівського самоврядування України

 

Прес-секретар суду