flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа за фактом наругою над тілом померлої 6-річної дівчинки Аміни Менго

24 січня 2019, 16:11

В зв’язку з неможливістю проведення судового засідання в умовах порушення громадського порядку в кримінальній справі за фактом наругою над тілом померлої 6-річної дівчинки Аміни Менго було  оголошено перерву на 21 лютого 2019 року о 14-00.

Сьогодні, перед оголошенням обвинувального акту прокурором, в судовому засідання  захисником обвинувачених було заявлено клопотання про допит свідків які на її думку знають деякі обставини щодо скоєного злочину з боку обвинувачених.

Суд, вислухавши думку усіх учасників судового засідання, клопотання про допит свідків задовольнив.  

Так, відповідно до ст. 346 КПК України перед початком судового розгляду головуючий дає розпорядження про видалення свідків із залу судового засідання.

Свідки які перебували в залі судового засідання відмовилися покинути залу судового засідання, почали голосно висловлювати свою думку і не реагувати на вимоги судового розпорядника та головуючого суді по справі

Суд, вислухавши думку учасників процесу, які вважали за неможливим подальшого проведення судового засідання в умовах порушення громадського порядку, оголосив перерву по справі  

Справа розглядається головуючим суддею - Вікторович Н.Ю.

Інформаційно: гр. Т. В., пред'явлено обвинувачення за ч.З ст.297(наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого), ч.2 ст. 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину), ч.2 ст. 384 (введення в оману суду або іншого уповноваженого органу) КК України, та гр. Ю. Г., пред'явлено обвинувачення за ч.З ст.297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого), ч.2 ст. 384 (введення в оману суду або іншого уповноваженого органу) КК України.

Прес-секретар суду