flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Всеукраїнська акція «УРОК СПРАВЕДЛИВОСТІ»!

23 травня 2019, 16:19

Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області продовжує проводити заняття, щодо ознайомлення дітей з місією суду в суспільстві від Всеукраїнської акції «Урок справедливості»!

23 травня 2019 року, до учнів 3 та 4 класу Криворізької загальноосвітньої школи № 29 завітали судді Дзержинського районного суду - Чайкіна Ольга Володимирівна, Сільченко Вадим Євгенович, помічник судді Домуховська Маріанна Вікторівна, головний спеціаліст (прес-секретар) Пілюгіна Тетяна Вікторівна разом з Родрігес Наталією Аркадіївною Директором Криворізького центру з надання безоплатної правової допомоги.

Під час уроку діти переглянули яскравий мультфільм «Слон проти Жирафи». А також, на прохання дітей, був продемонстрований мультик «Кінь проти Хом’яка» Діти спробували себе в ролі судді, в ігровій формі поділилися на дві команди. Мультфільми змальовують, що можуть бути різні точки зору на одну ситуацію і для вирішення спору потрібен суд! Маленькі слухачі активно приймали участь у грі та отримали в подарунок цікаву книгу, яскраві наклейки та Диплом за участь у Всеукраїнській акції «Урок справедливості». Усі отримали позитивні емоції, гарний настрій та враження!)

Продовжуємо працювати на підвищення авторитету правосуддя!

  

 

Всеукраїнська акція «Урок справедливості» ініційовано Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України (АРССУ) за підтримки Ради суддів України (рішення РСУ від 17.09.2018 №59). Захід здійснено в рамках реалізації грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя»#арссу #справедливці #АсоціаціярозвиткусуддівськогосамоврядуванняУкраїни #клубсправедливці #справедливці2