flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відтепер звернутись за правовою допомогою від держави можна через мобільний додаток

27 липня 2020, 08:46

Новий мобільний застосунок «Безоплатна правова допомога» надає громадянам можливість отримати безоплатну юридичну консультацію online в будь-якому зручному місці та з усього спектру правових питань!

За допомогою застосунку можна:

•    Автоматично зателефонувати на єдиний номер системи БПД 0 800 213 103 та отримати консультацію юриста.
•    Подати запит на отримання адресної правової допомоги (на дому).
•    Отримати інформацію про всі гарячі лінії центральних органів виконавчої влади, а також адреси центрів та бюро правової допомоги.
•    Отримати контакти інших надавачів правової допомоги за регіонами.
•    Прочитати консультації з найпоширеніших правових питань в українській правничій вікіпедії WikiLegalAid.
•    Дізнатись, чи маєте ви право на безоплатну вторинну правову допомогу - захист або представництво своїх інтересів у суді.

Завантажити мобільний застосунок легко - через Play Market та App Store, ввівши в пошук слова "Безоплатна правова допомога", або клацнувши з телефона на цьому посиланні: https://bit.ly/3hwwgqR

Застосунок «Безоплатна правова допомога» – це ще одна додаткова можливість для отримання юридичної консультації або послуг юриста чи адвоката в суді за рахунок держави. Одним дотиком можна отримати консультацію, правову підтримку і роз’яснення прав та обов’язків. Це значно спростить доступ до правосуддя: будь-яка людина, яка опинилася в складній життєвій ситуації, зможе витягнути телефон і отримати правову допомогу.

Нагадуємо, у Кривому Розі Криворізький центр безоплатної правової допомоги працює за адресами: вул. Качалова, 2, вул.Героїв АТО, 30, каб.102, вул.Станіслава Конткевича, 37, пр.Перемоги, 33а.

Посилання на відеоролик
https://drive.google.com/file/d/1H4vTzgMQlfQD5YOM3KMrAvQaMCUCIhCw/view?fbclid=IwAR344yISt3kbKVkxWN0MoG-FIKT3i0FEEgIl8S8xHJVq3MG5sUeCHvMOhZs